Hem rebut correctament el teu missatge.
Ens posarem aviat en contacte amb tu.

EL NOSTRE EQUIP

Objectius

Malla compta amb un equip multidisciplinari format per professionals titulats en Treball social, Educació social, Integració social, Psicologia, personal administratiu, comptable i del camp de l’advocacia, integrats en les àrees en què s’organitza l’entitat (social, jurídica, administració i comptable), que dóna resposta a les diferents necessitats de cadascuna de les persones que donem suport.

Proporcionem atenció a les persones que donem suport els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia.

ENTITATS COL·LABORADORES

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Universitat de Barcelona
Fundació Barraquer
La Nau

TREBALLA AMB NOSALTRES

Si tens interès en treballar en l’àmbit de les entitats de suport a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat intel·lectual, fes-nos arribar el teu currículum, perquè en el moment que hagi una vacant puguem valorar el teu perfil. Els perfils que necessitem són professionals del camp social, econòmic i jurídic.

MALLA ASSOCIACIÓ CATALANA TUTELAR DE PERSONES AMB DISCAPACITAT PSÍQUICA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva participació en els processos de selecció de la nostra entidad. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat